dilluns, 21 d’octubre del 2013

El president del CCN, Albert Pont, presenta el seu nou llibre Addendum a Barcelona

Presentació d’Addendum; L’endemà de la independència:
DIA: Dimecres 23 octubre
HORA: 19.00h
LLOC: Casa del Llibre, Barcelona (Rambla Catalunya, 37)


El president del Cercle Català de Negocis (CCN), Albert Pont, presenta aquest dimecres 23 d’octubre a Barcelona el seu nou llibre ADDENDUM; L’endemà de la independència. L'acte tindrà lloc a la Casa del Llibre de Barcelona (situada a la Rambla Catalunya, 37) i la presentació anirà a càrrec de Núria Bosch, catedràtica d'economia pública d'Universitat de Barcelona.

"L’exitós anterior llibre de Pont, Delenda est Hispania, va néixer de la voluntat de desacomplexar el sobiranisme català. D'obrir les mentalitats i canviar les actituds. D'imaginar un escenari que fins aleshores semblava una utopia. I des de la seva aparició, el setembre del 2012, moltes coses han canviat per sempre més. Fa tan sols un any no hauríem estat capaços ni de somiar on som ara. I tot això sense trencar ni un sol plat. Ara, Addendum neix amb la necessitat de complementar Delenda est Hispania en qüestions molt concretes que suposaran un enorme repte per als nostres representants polítics durant el procés de transició constitucional de Catalunya a la plena sobirania.

Perquè el procés continua inexorablement. La decisió ja està presa. No hi ha marxa enrere. No tornarem a l'estat anterior. La construcció de les estructures d'Estat no té aturador: hisenda pròpia, diplomàcia, banc central... Cal començar a dissenyar les estratègies per superar els riscos del procés, sent conscients que, mentrestant, l'Estat espanyol actuarà per ofegar, centralitzar i generar una involució en tots els àmbits que estiguin sota el seu control. La bona notícia és que cada vegada seran menys. I que nosaltres ja estem treballant en un escenari que ells ni tan sols han previst."

Preguem que confirmin la seva assistència, moltes gràcies.

Comunicació CCN
Albert Riera
T. 661 108 175
albert@nautilus.cat
www.ccncat.cat